petice

De stiut despre rotile masinii tale

peticeUn cauciuc uzat, sau si mai rau un cauciuc dezumflat, poate sa reduca foarte mult din confortul la condus, pe langa faptul ca face mai greu controlul asupra vehiculului in cauza. Daca te intrebi care este cauza din care rotile se uzeaza si isi schimba forma putin cate putin, vei putea afla in cele ce urmeaza sau daca iti vei duce masina la service.

In cazul in care ti se intampla ca anvelopele automobilului tau sa se zgarie, sparga putin sau sa se crape, poti sa le inlocuiesti sau poti sa alegi niste petice Lincos pentru a le lipi la locul cauzei, asta in functie de cat de afectate sunt rotile masinii.

Actiunile negative asupra cauciucurilor auto pot fi cauzate de o suspensie iregulata sau de dezechilibrul rotilor unei masini. Pneurile sunt singura parte a automobilului tau care intra in contact cu pamantul si cu asfaltul, in functie de situatie. Nici nu mai este nevoie sa spunem, aceste piese auto necesita poate cea mai mare atentie, probabil cate o privire si o verificare in fiecare saptamana daca nu si mai mult de atat.

Acest lucru, aceasta uzura a cauciucurilor se produce mai mult pentru ca rotile masinii sunt supuse la presiune crescuta, cum ar fi frecarea, greutatea mare, solicitarile din partea soferului si asa mai departe. Uzura si frecarea pneurilor poate dezvalui sanatatea si trainicia celorlalte piese ale masinii, cum ar fi amortizoarele sau chiar unitatea de frana.

In timp ce o persoana poate sa creada ca a folosi niste cauciucuri de buna calitate si de a le umfla cu presiunea potrivita de aer le va mentine a functiona cat mai bine pentru cat mai mult timp, poate sa se insele, de vreme ce uzura neregulata a pneurilor masinii este o problema foarte comuna in ziua de azi.

De fapt, exista mai multe tipare de abraziune a cauciucurilor masinii tale, fiecare dintre acestea indicand cate o problema in parte asupra rotii sau in alta parte. De exemplu, un centru uzat indica problema unor roti supra-umflate. Marginile purtate se datoreaza rotilor prea putin umflate, deoarece presiunea autovehiculului se axeaza mai mult pe parti, decat pe centru.

Interperiile plasturilor si ale peticelor auto se datoreaza rotilor aflate in dezechilibru permanent. O alta problema intalnita destul de des este aceea datorata pneurilor indoite sau care iau diverse forme din cauza uzurii repetate. Asa cum le sugereaza si numele, aceasta problema  este dezvaluita de santurile regasite pe de o parte a cauciucului, care infatiseaza o forma de scoica sau de adancitura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *