Stim cu totii cat este de imprevizibila si de oarba iubirea. De cele mai multe ori, femeile si nu numai ele pentru ca si barbatii patesc la fel, se lasa influentati de prima impresie pe care o creaza persoana cu care formeaza un cuplu si nu se gandesc ca pot avea deziluzii.

De fapt acesta este prinpalul motiv pentru care unele persoane au parte de deceptii si de deziluzii in dragaoste. In momentul in care ne aflam la inceptul unei relatii trebuie sa tinem cont de faptul ca primele sunt sunt intotdeuna de flirt si persoanele fac mai orice pentru a se apropia si pentru a impresiona cat mai mult persoanele din jurul lor.

Mai ales la inceput stim ca barbatii sunt adevarati don juani si fac tot posibilul sa impresioneze femeia de langa ei, facand fel si fel de gesturi care de multe ori nu ii caracterizeaza. Sigur ca in momentul in car esuntem indragostite pana peste cap nu mai suntem capabile sa observam defectele si parca sesizam doar calitatile acelui barbat. Surprinderea este destul de mare in momentul in care il redescoperim pe barbatul din fata noastra pentru ca dupa cum stim fluturasii din stomac nu pot dura o vesnicie. Sigur ca dupa ce incepe sa realizam, incepe sa avem parte de fel si fel de deziluzii si deceptii in dragoste.

Asadar, pentru a evita aceste problema, va propun sa va spun care sunt barbatii de care trebuie sa va feriti inca de la inceput:

Burlacul

Este vorba despre acel barbat care stie cum sa se comporte, care parca le are ope toate insa nu este casatorit desi este desutl de matur. Este posibl s aiti spuna ca nu a gasit persoana potrivita insa nu trebuie sa crezi cand iti va spune ca tu esti aceea si ca pe tine te-a asteptat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *