Sa bei apa in fiecare zi cel putin doi litri asa cum se recomanda inseamna sa tii cont la fiecare pas ca apa este necesara. Desi prea putini sunt cei care tin cont de asta totul devine un chin. Asta pentru ca in ritmul muncii de zi cu zi se uita de cantitatea de apa ce trebuie consumata si astfel se ajunge la un punct critic in care organismul reactioneaza la deshidratare.

Pentru a te obisnui sa bei cat mai multa apa ar trebui sa iti faci un soi de program ce se urmeaza. In acest sens tine cont de pasi precum:

  • Apa de dimineata. Introdu in ritmul zilnic un pahar de apa pe care sa il bei chiar la prima ora din zi. Asa cum iti faci rutina de ingrijire trebuie sa tii cont ca un simplu pahar de apa te ajuta sa iti cureti organismul si sa elimi mai repede toxinele.
  • Tine pahare de apa in jurul tau. Noptiera ar trebui sa aiba mereu o stical de apa sau un pahar de apa pentru a-ti aminti mereu ca trebuie sa bei. La fel se poate intampla si la birou cand sticla de apa troneaza langa tine si iti aminteste sa o consumi.
  • Pentru a face apa mai „atractiva” se pot adauga fructe in apa. Nu faci cu nimic rau in asta asa ca nu te sfii sa adaugi lamaie, ananas sau ce fruct iti place pentru a bea apa mai cu spor.
  • Ziua se incheie de asemenea cu apa. Sau cel putin ar trebui sa se intample astfel. Si din aceleasi motive ar fi bine sa iti alegi un recipient interesant pentru asta. Pentru sportivi acea sticla speciala este cel mai adesea aleasa; pentru altii ar putea fi vorba de o sticla de la un suc preferat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *