creativitate

Cu siguranta ai ramas uneori uimit de cata creativitate si imaginatie pot sa aiba unele persoane. Majoritatea lucrarilor creative sunt rezultat al imaginatiei unei persoane si parca nu ne vine sa credem ca o minte umana a putut sa conceapa asa ceva. Exista insa cateva modalitati prin care imaginatia poate fi imbunatatita, modalitati pe care le poate incerca oricine.

  • Curiozitatea nu dauneaza, dimpotriva, te poate ajuta cand vine vorba de creativitate. si de imbunatatirea imaginatiei. Prin urmare intreaba si intereseaza-te de orice lucru, pentru a afla mai multe.
  • Daca nu ai auzit niciodata de gandire laterala, atunci trebuie sa intelegi ca a cauta si alte rezolvari pentru diverse probleme poate fi de mare ajutor pentru creativitate.
  • O alta modalitate prin care iti poti imbunatati imaginatia este sa te asociezi cu persoane care sunt creative. Cercetarile arata ca petrecerea de timp intr-un grup de persoane creative iti permite sa poti veni si tu cu idei noi, iti stimuleaza efectiv imaginatia.
  • Cel mai simplu exercitiu pentru dezvoltarea creativitatii este cel in care pur si simplu iti imaginezi cum vor fi lucrurile in viitor. Imagineaza-ti unde te vei situa peste zece ani, atat din punct de vedere personal cat si profesional si detaliaza cat mai mult aceasta imagine.
  • Exista si multe jocuri care iti pot imbunatati creativitatea, jocuri pe care le poti juca pentru a-ti pune imaginatia la treaba. O cautare simpla online iti va oferi acces la diverse jocuri pe care le poti juca pentru a-ti stimula imaginatia.

Trebuie sa faci o schimbare in perspectiva, in modul cum vezi lucrurile. Pentru a-ti putea imbunatati creativitatea este nevoie sa intelegi ca acest lucru necesita timp si este posibil de realizat numai daca lasi ideile pe care le ai sa circule tot timpul libere si sa iti provoace mintea cu experiente noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *