Stailer

Traficul infernal a început să pună stăpânire și pe dulcele târg al Iașilor. Prin urmare, activități cândva banale, precum o plimbare prin oraș, o ieșire pentru mici cumpărături sau căutarea unui salon de înfrumusețare devin o misiune aproape imposibilă în cursul săptămâni, cel puțin la orele după-amiezii. Iar dacă ai de onorat o invitație la o petrecere sau la un eveniment special, atunci programarea la un salon de coafură sau de cosmetică aproape că iese din calcul, dacă nu ai programarea făcută cu mult timp înainte.

Astăzi însă, soluția la această problemă vine de la Stailer, cea mai nouă platformă în materie de styling pentru femei din orașul tău. Nu trebuie să mai cauți lista de frizerii din Iasi pe Google sau pe alte motoare tradiționale de căutare. Stailer face acest lucru pentru tine, ba chiar într-un mod mai mult decât util.

Cum funcționează Stailer

Practic, cu Stailer nu mai ai nevoie de telefoane nesfârșite pe la saloanele cunoscute, nici de căutarea îndelungă pe internet a saloanelor convenabile pentru tine. Nu mai punem la socoteală faptul că pe site-urile saloanelor din Iași rareori găsești un program de funcționare și o listă de prețuri corectă, după care să te orientezi.

Astăzi, Stailer face toate acestea pentru tine. Dacă dorești să vizualizezi lista de frizerii din Iasi, spre exemplu, este de ajuns să bifezi câmpul destinat orașului și să apeși butonul „caută”, iar Stailer îți va afișa rezultatele cu saloanele disponibile în aria ta de interes. Dacă dorești o căutare și mai personalizată, atunci poți bifa inclusiv tipul serviciului dorit de tine – tuns, coafat, pensat, epilat, precum și ora convenabilă pentru tine în vederea efectuării unei programări.

Ce este extrem de important de știut este că Stailer îți va afișa inclusiv prețul la serviciul solicitat de tine, mai ales dacă bifezi și genul – feminin ori masculin, al utilizatorului. Acest lucru este extrem de util, evitând situații stânjenitoare în care mergi la salon  și să te trezești cu un preț al serviciilor oferite pe care nu ți-l poți permite.

Unul dintre saloanele pe care ai putea să le încerci din lista oferită de Stailer este Ellisium. Cu recenzii dintre cele mai bune, acesta te va întâmpina cu servicii transparente de coafură și cosmetică pentru femei, de care sigur nu vei fi dezamăgit.

Un alt aspect demn de reținut este că Stailer îți oferă acces inclusiv la locațiile saloanelor afișate. Alături de preț, acesta îți va da un indiciu despre proximitatea salonului, astfel încât să faci o convenabilă alegere pentru tine. Iar cu traficul din ziua de azi, un salon de coafură pentru femei cât mai aproape de locul de muncă sau de domiciliu ar fi de dorit. Nu mai rămâne decât să fixezi o programare la salon Ellisium in Iasi. Acest lucru se va face foarte simplu. Odată ce te-ai autentificat și ai introdus în sistem datele tale de contact, vei primi un mesaj de confirmare a programării, la ora aleasă de tine.

Contact: suport@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *