www.saluscontrols.ro

Probabil esti familiarizat cu micile nemultumiri pe care le poti avea din cauza incalzirii necorespunzatoare a locuintei. Detii o centrala termica, insa parca tot mai ai nevoie de ceva pentru ca locuinta ta sa fie incalzita corespunzator. Te gandesti ca pe timp de noapte consumi aceeasi energie si acelasi combustibil pentru a-ti incalzi locuinta, insa tu nu ai nevoie pe timp de noapte de temperaturi prea ridicate pentru ca acestea iti pot afecta calitatea somnului.

Si ce este mai important decat timpul in care tu te odihnesti? Daca nu ai avut o noapte linistita, probabil te vei trezi de mai multe ori in decursul ei, uneori poate ca trebuie sa mergi sa mai verifici centrala in cazul in care combustibilul s-a terminat. Fie intr-un fel sau altul, nu este bine sa fie nici prea cald si nici prea frig in casa, insa cum poti sa remediezi acest lucru cu care se confrunta majoritatea romanilor? Raspunsul este destul de simplu, ai nevoie de o vizita virtuala pe magazinul online Salus Controls.

Iti prezint mai jos principalele motive pentru care sa iti achizitionezi unul dintre termostatele oferite de catre Salus Controls:

  1. Faci o investitie pe viata

Poate ca ti se va parea o suma mare de bani, insa daca stai sa te raportezi la trecerea timpului, vei observa o imbunatatire in ceea ce priveste cheltuielile alocate doar pentru incalzirea locuintei tale. Deoarece vei optimiza temperatura in functie de preferintele tale.

  1. Vei avea o temperatura optima pe timpul zilei

Atunci cand ai doar o centrala pentru caldura, temperatura camerei creste constant atunci cand se incalzeste si are puterea cea mai mare, pe cand atunci cand centrala ramane fara combustibil, nu vei mai avea aceeasi putere de incalzire, iar temperatura va scadea. Cu ajutorul unui termostat vei putea sa mentii aceeasi temperatura pe toata durata zilei.

  1. Vei avea o temperatura optima pe timpul noptii

In timpul noptii avem nevoie de o temperatura mai scazuta pentru a avea parte de un somn linistit si odihnitor. Faptul ca avem astfel de dispozitive ne permite scaderea temperaturii intr-o locuinta, insa daca nu ai un termostat acel lucru nu este posibil, fiind nefavorabil din mai multe puncte de vedere.

Daca temperatura este prea ridicata, te vei trezi din cauza caldurii puternice si te vei deshidrata pe timpul noptii. In urmatoarea dimineata vei avea o senzatie de oboseala, te va durea capul si o sa ai o stare mai putin buna pentru restul zilei, pentru ca nu ai reusit sa iti odihnesti corpul.

Daca temperatura este prea scazuta, iarasi nu va fi bine pentru organismul tau, mai ales daca ai imunitatea mai scazuta. O sa trebuiasca sa te invelesti cu mai multe paturi si o sa adormi mai greu, iar dimineata o sa iti fie foarte dificil sa te dai jos din pat.

  1. Vei putea face oricand modificari

Acum ca stii care sunt beneficiile, intra pe saluscontrols.ro si comanda-ti si tu termostatul care sa ti se potriveasca locuintei tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *