XRP este o criptomoneda si o tehnologie de plati digitale creata de compania Ripple. XRP a intrat pe piata in anul 2012 si a devenit intre timp una dintre cele mai populare si mai cunoscute criptomonede de pe piata.

Scopul principal al acestei criptomonede este sa faciliteze transferurile si platile intre institutiile financiare la nivel global. Acest lucru diferentiaza XRP de alte criptomonede, de amintit aici Bitcoin, care este folosit in special ca mijloc de stocare a valorii sau active digitale. Din acest articol afli cum poti sa investesti in XRP intr-un mod rapid si simplu.

XRP si-a castigat popularitate in randul acelor institutii financiare care au vazut ca aceasta moneda are un urias potential de a eficientiza tranzactiile internationale.

De ce sa investesti in XRP?
Faciliteaza transferurile intr-un mod mai rapid
Este o criptomoneda moderna
Este usor de inteles

Investeste in XRP in doar cativa pasi

Intai de toate poti incepe prin cautarea unei platforme potrivite pentru tranzationare. Pe piata se gasesc multe astfel de platforme, fiecare cu optiunile si cu avantajele sale. Printre cele mai cunoscute se numara eToro. Aceasta platforma are peste 25 de milioane de investitori, iar pe langa acest lucru se adauga si cei 30 de milioane de utilizatori care o folosesc. In cadrul eToro ai acces la peste 3000 de active financiare diferite, actiuni, criptomonede, valuta etc.

Pasii pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand te gandesti sa cumperi XRP

1.Creezi un cont

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola.

2. Faci o depunere

 

Alegi suma dorita de tine, procesul este unul simplu dupa ce iti creezi un cont. In cont vei gasi toate optiunile disponibile.

3.Poti cumpara XRP simplu si usor, in doar cateva click-uri!

 

 

Exista avantaje daca alegi sa cumperi de pe eToro?

eToro este o platoforma de tranzactionare care are anumite avantaje pe care trebuie sa le ai in vedere. Nu exista niciun fel de taxe ascunse sau orice fel de comisioane pe care tu trebuie sa le platesti. Comisionul este zero atunci cand vine vorba de un anume schimb sau de tranzactii.

Afla ca poti testa aceasta platforma in cazul in care esti reticent. Iti creezi un cont demonstrativ si poti naviga in voie pe acesta. Vezi piata reala, ai acces la date, dar fara sa faci parte efectiv din ea. Din cadrul platformei eToro poti invata mai multe despre acest domeniu si te poti transforma intr-un investitor. Daca esti curios sa afli mai multe cum stau lucrurile pe aceasta platforma te poti inscrie in Academia eToro. Accesul este gratuit, iar tu poti primi un cont demo gratuit cu un sold virtual, bineinteles. Iti poti testa in prealabil abilitatile si strategiile. Incearca acest lucru si poate vei avea succesul mult dorit.

Pe final

Daca alegi sa te documentezi cu privire la chestiunile ce tin de tranzactionare a monedelor vei observa ca pas cu pas vei invata despre acestea si iti va mult mai usor sa faci tranzactii. Platforma eToro te ajuta in acest sens!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *