rama foto

Ramele foto digitale reprezinta ultimul trend in ceea ce priveste pastrarea momentelor speciale pe care le impartasesti cu cei dragi. Cu o rama digitala nu iti mai faci griji ca fotografiile vor fi afectate, se ingalbenesc precum o fac cele tiparite sau se lipesc unele de celelalte datorita umezelii. Ramele foto digitale reprezinta o idee buna si de cadou, pentru zile aniversare sau alte ocazii. Daca te-ai decis sa faci un astfel de cadou si nu stii ce sa alegi, iti oferim in continuare cateva sfaturi.

Dimensiunile ramei – conteaza, reprezinta factorul de baza in alegere. Cu cat mai mare, cu atat difera si modul in care va fi plasata. Daca va fi asezata pe un birou, poate fi si o rama digitala de 7-12 inchi, insa daca va fi prinsa pe un perete va trebui sa fie una de 20 inchi sau mai mare.

Rezolutia fotografiilor – urmatorul factor de care trebuie tinut cont. Cu cat este rezolutia mai mare cu atat si claritatea oferita va fi mai mare. Cautarea poate te va pune fata in fata cu rame foto cu rezolutii mici, insa acestea sunt de evitat. Aspectul 4:3 sau 16:9 este un al lucru de care trebuie sa tii cont, pentru a putea alege exact ceea ce iti doresti.

Alte elemente tin de sistemele de prindere pe perete sau de asezare pe birou. Telecomanda poate fi un accesoriu util pentru aceste rame foto, daca vrei sa poti schimba oricand si dupa propria dorinta slide-urile pe care le arati familiei sau invitatilor. De asemenea facilitatea wi-fi vine disponibila in cadrul ramelor foto din ziua de astazi, astfel alege ceva care sa se potriveasca exact nevoilor.

In cazul in care cumperi o rama digitala de pe internet, citeste si review-urile, iti pot fi de ajutor in alegerea dificila pe care o ai de facut. Aici poti gasi si specificatiile exacte ale fiecarei rame si pareri ale clientilor care le-au mai achizitionat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *