mancaruri facute acasamancaruri facute acasa

Desi timpul nu iti mai ajunge si iti este destul de greu sa iti gasesti program pentru toate cand partea financiara te constrange ti-ai dori sa ai parte de un plan si de o strategie care sa te salveze. In acest sens tine cont ca unele tipuri de mancare mai bine le faci acasa.

  1. Mancarea pentru bebelusi se afla printrele cele mai scumpe alimente. Si totusi ai nevoie de ea. Insa poti oricand sa inlocuiesti borcanul etichetat de pe raft cu bolul tau de acasa. Trebuie doar sa te organizezi in a investi in legume si fructe caci asta este baza unor astfel de preparate. Le poti congela si prepara oricand, in orice combinatie dorita si in plus avand control asupra ingredientelor faci totul 100% natural.
  2. Painea facuta in casa nu se compara cu cea plina de e-uri de la supermaketuri. Si iti convine investitia caci poti sa faci cantitati mai mari, care sa iti ajunga pentru mai mult timp, in orice caz se poate chiar si congela. Poate ca nu iti dai seama insa acei 2 lei pe care ii platesti zilnic sunt si cei care aduna o suma destul de notabila per total luna de luna.
  3. Orice tip de dressing pentru salata. Cu otet- cel balsamic, cu ulei de masline, ceva iaurt si poate chiar si condimente poti sa iti prepari ceea ce inseamna deliciul unei salate. Nu te sfii sa incerci caci iese delicios si in plus sanatos caci nu vei adauga e-uri pentru pastrarea lui luni intregi.
  4. Sucurile din fructe. Un fresh nu este atat de scump sau cel putin asta crezi la inceput. Sucurile ce se recomanda a fi naturale, chipurile, sunt mai scumpe decat cele cu acid din comert. Poti insa sa iti salvezi si buzunarele cat si sanatatea cand vei alege sa investesti intr-un storcator cu care sa iti prepari cand poftesti si in varii combinatii sucul preferat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *