incalzire

E un lucru general si deja o poate prea mare obisnuinta pentru romani sa se chinuie sa aiba caldura in locuinta. Daca e nevoie de cheltuieli peste masura pentru asta, de ce sa nu le facem? Dar de ce ar trebui  sa lasam anormalitatea sa devina normalitate? Este adevarat ca exista putina bataie de cap pe acest subiect, insa multi au dovedit ca se pot bucura de confort termic ideal si fara a se da peste cap in acest sens.

Inceputul sta in realizarea primului pas spre o schimbare. Vrei sa ai caldura ideala in locuinta si totusi un consum rentabil? Poti sa faci asta, doar ca trebuie sa scormonesti putin dupa o solutie. Spun asta pentru ca piata te va bombarda cu tot felul de aparate, variante care iti promit rezultatele dorite etc. Responsabilitatea ta este de a opta pentru cele cu adevarat rentabile, realiste.

Termostatul ambiental

Ca sa nu mai lungesc inutil, o sa intru direct in tema. Consider ca o investitie dintre cele mai rentabile in prezent o reprezinta termostatul. Vorbim despre dispozitivul a carui menire este de a regla temperatura din locuinta, dupa nevoie si preferinte.

Disponibil intr-o varietate de modele, acesta vine in intampinarea celor ce doresc un consum potrivit si o caldura pe masura, constituind o solutie de durata. Cel putin pentru mine, termostatul, produs de Salus Controls Romania, a reprezentat modul in care am reusit sa solutionez problema legata de incalzire. Mai mult ca sigur se aplica in majoritatea cazurilor.

Iata de ce spun ca am terminat acest capitol atat de problematic cu bine, care sunt avantajele pe care mi le ofera sistemul inteligent pe care il folosc bucuros.

Am temperatura ideala in interiorul casei

Daca inainte aveam zile in care induram frig si zile in care trebuia sa deschid ferestrele pentru ca se acumula prea multa caldura, in prezent ma bucur de un ambient prielnic. Am setat de la bun inceput temperatura optima, iar restul de treaba ii revine termostatului. Acesta porneste ori de cate ori se modifica valoarea setata de mine. Porneste centrala si cand  aerul se raceste si cand se face prea cald, realizand un echilibru termic.

Cel mai tare mi se pare ca pot seta programe pe zile si ore diverite. Daca joi vreau sa fie mai racoare in casa pentru ca sunt plecat toata ziua, fac setarile necesare si atat. Noaptea, in general, imi place sa am mai multa racoare in dormitor pentru ca astfel ma pot odihni ca lumea. Am avut grija si de asta cand am facut setarile la termostat.

E o diferenta notabila in confort, asta e sigur.

Economisesc enorm la facturi

Fata de anii anteriori, acum platesc mult mai putin la intretinere. E de la sine inteles, avand in vedere ca am investit intr-un termostat de la Salus Controls Romania. Situatiile in care trebuia sa ma imprumut ca sa achit facturile devenisera stanjenitoare. Am amortizat investitia in decursul catorva luni, prin economiile sesizabile pe care le-am facut.

Iata care a fost solutia pentru un confort sporit in locuinta si cheltuieli mai mici la intretinere, in cazul meu. Sfatul meu este sa te interesezi in privinta acestor dispozitive si sa faci o astfel de investitie daca o consideri potrivita tie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *