lamaielamaie

Din clasa de citrice lamaia este una din cele mai apreciate avand in vedere faptul ca aduce numeroase beneficii. Nu numai buna de consum insa aceasta vine cu aspecte care sa favorizeze ceea ce inseamna munca in gospodarie de ce nu. Din lista de aspecte de care nu stii cu referire la lamaie se numara:

  1. Curatarea diverselor suprafete. Asta inseamna atat sticla, geamuri si nu numai. Lamaia poate fi una din cele mai eficiente substante pentru curatat avand in vedere ca scoate ori tip de pata de pe astfel de suprafete. In numele acestei nevoi te poti baza pe aceasta metoda si pentru a economisi ceva bani.
  2. Ajutor in bucatarie. Cand vine vorba de curatenia din bucatarie se pare ca lamaia este cea care ar putea sa curete si nu numai caci ofera si un miros proaspat, fresh si natural. Foloseste extractul de lamaie atat pentru curatarea suprafetelor cum ar fi tocatorul cat si pentru mirosul pe care il degaja si te ajuta sa scapi de ceea ce inseamna diversele mirosuri ce se combina in frigidere.
  3. Mirosul din lamaie poate fi si odorizant natural astfel ca din acest punct de vedere poti reimprospata totul prin fierberea simpla a lamaii pe care sa o lasi sa actioneze.
  4. Acneea? Lamaia este cea curata tenul in profunzime, cea care ajuta si din acest punct de vedere, cu doar simpla aplicare a sa peste zona cu probleme.
  5. Albirea dintilor este de asemenea o situatie in care lamaia poate actiona. Asa se face ca simpla combinare cu bicarbonat formeaza o pasta cu care te poti spala pentru a indeparta petele si a reda luciul si culoarea alba naturala. Doar ca abuzul de aceasta metoda ar putea sa atace smaltul si sa faca dintii sa fie cu mult mai sensibili, ceea ce nu te va avantaja pe termen lung.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *