Traim intr-o socieatate in care fara nici o indoiala, femeile au aceleasi drepturi ca si barbatii. De foarte multe ori femeile sunt desconsiderate sau cel mai bine zis au fost desconsiderate de-a lungul timpului pentru ca ele erau cele care trebuia sa stea mereu in fata crtitei, sa se ocupe de  gatit, de curatenie, de cresterea copiilor, etc.

Trebuie sa recunoastem ca femeile faceau chiar mai multa treaba decat fac barbatii daca este sa discutam despre un barbat care are un job la birou fara prea multa bataie de cap.  Din cauza instinctului matern, cred si eu, femeile sunt cele grijulii, protectoare, dulci si responsabile. Sigur ca acest lucru nu inseamna nicidecum ca barbatii nu sunt la fel insa o femeie are aceste lucruri putin mai dezvoltate.

In ziua de astazi cele mai multe dintre femei, pe langa faptul ca muncesc cam aceeasi perioada din zi ca si barbatii, ele inca sunt cele care fac singure de mancare, curatenie, etc.

De multe ori barbatii nu realizeaza care sunt sarcinile unei femei incarcate. O femeie din ziua de astazi, se trezeste, merge la munca, se intoarce, face curatenie si mancare timp in care are grija si de copii. Sigur ca trebuie sa fie apreciate toate aceste gesturi insa studiile arata faptul ca cele mai multe femei sunt chiar dezapreciate.

Cum ar putea o femeie sa isi convinga barbatul sa faca treburi casnice?

In primul rand, nu trebuie sa il cicaleasca. In momentul in care doreste sa obtina un anumit lucru sau un anumit serviciu de la un barbat, femeia are tendinta de a repeta de foarte multe ori ceea ce isi doreste sa obtina. Este foarte important sa nu insistati  foarte mult si sa nu faceti presiuni asupra barbatilor. In momentul in care ii cicaliti veti obtine un rezultat advers,

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *