Componenta online al lui Watch Dogs

watch-dogsProducatorii jocului Watch Dogs, Ubisoft Montreal nu cred ca jocul ar avea un multiplayer traditional, ci mai degraba o experienta online. Designer-ul conducator de Gameplay, Danny Belanger a spus intr-un post de pe blog-ul celor de la Ubisoft, ca acestia nu vorbesc despre joc in termeni de single-player si multiplayer. Este totul online, este fara sudura, poti sa-ti continui experienta de joc. Acel aspect, pentru mine este crucial, fiindca de altfel este o intrerupere a experientei.

Dupa cum ati vazut probabil in videoclipul recent lansat de 9 minute, poti sa joci Watch Dogs online cu alti jucatori intr-o varietate de moduri, dar nu alegi acest lucru din meniu la fel cum alegi in alte jocuri. Alti jucatori poti sa-ti invadeze jocul oricand, de vreme ce nu faci ceva ce ar putea fi intrerupt, cum ar fi o misiune a povestii, si Watch Dogs va incerca de asemenea sa te invete cat de mult ai nevoie de o experienta online.

Belanger spune ca acestia au un scut. Asa ca daca cineva apare in jocul tau si te hackuieste, esti protejat. Acest lucru nu se poate intampla. Cu cat participi mai mult in multiplayer, cu atat mai mult esti protejat. Daca nu hackuiesti oameni si nu esti in acel gameplay, jocul va recunoaste si va lua la cunostinta ca nu esti acel tip de om. Daca vrei poti comuta optiunile de multiplayer al jocului complet din meniul jocului.

O alta metoda prin care Watch Dogs mentine experienta online fara sudura este ca niciodata nu joci ca altcineva in afara de personajul principal, Aiden Pearce. Chiar si online, intotdeauna te vei vedea din prisma lui Pearce, dar pentru alti jucatori vei arata ca un „fixer” a carui infatisare este aleasa dintr-o multime de NPC-uri.

Watch Dogs se lanseaza pe 27 Mai pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.