Cu totii ne dorim sa fim fericiti mai ales ca in ziua de astazi traim intr-o lume in care toata lumea este preocupata de castigarea bunurilor materiale si nu se mai gandesc ce trebuie sa faca pentru a se satisface din punct de vedere emotional.

Iubim emotia si ne place sa traim din plin. O facem cu optimism si entuziasm si credem ca de fiecare data cand ne bucuram trupul, ne bucuram si sufletul. Fericirea este unul dintre lucrurile care trebuie sa se gaseasca in fiecare zi in viata noastra. Suntem fericiti daca stim sa ne bucuram de detaliile care apar in viata si fac diferenta dintre fericire si tristete.

Exista anumite lucruri care ne pot face fara doar si poate fericiti si pe care cu siguranta ca nu le consideram lucruri imbucuratoare si mai degraba lucruri care ne intristeaza. Care sunt aceste lucruri? In urmatorul articol veti afla care sunt lucrurile pe care le facem si care ne fac fericiti chiar daca nu ne imaginam acest lucru:

Dramele

Sigur ca de fiecare data cand urmarim un film drama sau cand auzim o poveste tragica la televizor izbucnim in plans si parca nu ne mai putem abtine. In cazul persoanelor mai „tari de inger” ele nu vor plange dar cu siguranta ca se vor revolta si nu se vor simti deloc confortabil din cauza lucrurilor pe care le vedem. Dupa ce ajungem din nou la viata reala si vom constientiza ca noi ne bucuram de alte lucruri si ca nu trecem printr-o drama asemanatoare celei pe care am vizionat-o sau am vazut-o, vom invata sa ne bucuram de micile detalii si sa apreciem ceea ce avem. Asadar, vom fi fericiti. Daca ne vom uita la drame vom fi fericiti cu siguranta.

Exista studii, de asemenea, care anunta faptul ca filmele drama sau urmarirea unor drame ne vor face mai fericiti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *