cameraman nuntacameraman nunta

Orice alegere de acum este ceea ce iti aduce poate un minus in viitor. Ceea ce inseamna organizarea de acum poate aduce un minus in cadrul nuntii viitoare. Este de la sine inteles ca nunta se doreste a fi un eveniment deosebit si fara regrete sau mai ales fara greseli. Asadar, cand vine vorba de alegerea cameramanului exista cativa pasi de urmat.

Spre exemplu cei de la StudioBlitz spun ca este imperativ sa tii cont nu de pret ci de modul in care te poate ajuta cameramanul. Ce-i drept tu ii dai directive de genul filmului nuntii. Asta nu inseamna ca este atat de usor sa se implineasca acest punct. Pentru ca sunt moment si momente, detalii si decoruri care trec intr-o clipita si cu toate acestea nu trebuie sa fie omise.

Conform specialistilor in domeniu si a celor de la StudioBlitz un cameraman care te poate ajuta cu adevarat inseamna un profesionist care a mai lucrat astfel. Cu alte cuvinte este cel care nu se regaseste la o prima nunta; nu se pierde, nu uita care este pasul exact urmator, nu este luat prin surprindere. Chiar si daca se intampla asta nu uita care ii este misiunea. Fie ca este imbuzeala, fie ca este vorba de un moment in care conditiile din jur impun anumite cerinte cameramanul nu poate sa omita ceea ce are de capturat.

Mai mult decat o simpla prezenta, mai mult decat un simplu om care capteaza cadre un cameraman este cel care isi continua munca dincolo de evenimentul in sine. Asta ramane in misiunea lui estetica, de a potrivi cadrele, de a le taia, de a le imbina pentru ca rezultatul sa fie unul perfect. Mai pune la toate acestea si faptul ca se doreste in cele din urma a se viziona sa spunem acea insiruire de cadre cu efect emotionant. Pana la urma conteaza ca filmarea nuntiis a se desfasoare si peste ani cu aceeasi placere si atractie, cu emotie deosebita. Si aici indubitabil si cameramanul are un mare contribut, cand maiestria sa sta la baza formarii unui film inspirat din realitate.

Si serviciile suplimentare conteaza. Mai ales acolo unde se pune pret pe eticheta, mai ales acolo unde pretentiile sunt tot mai mari sa nu uitam ca un cameraman poate veni cu extra servicii. Chiar si un trepied in plus iti asigura ceea ce tine de unghiuri diverse si sporit imbunatatite din punct de vedere estetic si tehnic.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *