stil machiaj

Ce machiaj este la moda in aceasta vara?

In acest an, directiile machiajului se indreapta atat spre cel nude, cu aspect fresh, cat si spre detalii indraznete si nuante intense.
Culisele marilor prezentari de moda decid tendintele in machiaj, unde cei mai mari make-up artisti ai lumii doresc sa armonizeze legatura dintre creatia vestimentara cu ceea ce reflecta chipul unei persoane. Pentru sezonul primavara – vara 2015, cele mai multe case de moda au optat pentru ideea machiajului natural.
Machiajul cu tus cunoaste noi abordari in 2015. Nu se mai poarta liniile si coditele realizate subtil, ci este incurajat spiritul creativ.
Genul nude de machiaj te face sa arati mai tanara si este perfect pentru momentele in care vrei sa stergi imperfectiunile fetei, dar totusi nu vrei sa te machiezi intens. Nu este nevoie decat sa aplici un strat de rimel pe gene, sa conturezi discret pometii si sa folosesti un ruj in nuante naturale, obtinand astfel un aspect fresh si angelic.
Specialistii in domeniu au prezentat machiajul pop art, care nu mai face parte de ceva vreme doar din paginile revistelor cu benzi desenate, acesta fiind ceva mai greu de abordat si purtat in viata de zi cu zi.
Machiajele care pun accentul pe buze sunt extrem de senzuale, oferind un aer latino sau unul retro irezistibil. Bineinteles, in acest caz, ochii nu trebuie sa fie evidentiati, ci colorati cu nuante in tonuri neutre, totul realizandu-se intr-un stil minimalist.
De asemenea, tonurile de mov sunt un avantaj in special pentru ochii albastri si pentru cei verzi, insa pot fi aplicate si la ochii caprui. Pe timp de zi este recomandat sa optezi pe nuante mai deschise, iar la iesirile de seara, inlocuieste clasicul negru ori maron cu nuante inchise pentru o privire patrunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *