rca mai ieftin

A invata cum sa conduci un autovehicul poate fi o experienta incantatoare, plina de provocari, dar si de emotii. A conduce un autovehicul de 3 tone si jumatate reprezinta o sarcina atat de dificila si plina de suspans, incat unii doritori de a-si lua permisul cam incep sa dea inapoi odata ce au pus prima data piciorul pe pedale alaturi de instructorul scolii de soferi.

Ore de legislatie pentru cei ce-si doresc carnetul de conducere

Si totusi, este esential ca toti soferii, in special cei incepatori, sa invete lucrurile de baza legate de sofat inainte de a-si pune vietile in risc si de a se implica in accidente de circulatie. Cu toate ca multi tineri si tinere de-abia asteapta sa fie in spatele volanului, este necesar ca mai intai sa stie niste lucruri de baza.

In afara orelor de circulat pe drumurile publice alaturi de un instructor de la o scoala autorizata de soferi din zona, un elev trebuie sa mearga si la orele de legislatie pentru a deprinde cat mai bine regulile de circulatie care se aplica in localitate si in afara localitatii, pe toate genurile de drum. Pe langa faptul ca vei invata semnele de circulatie, semnalele politistilor, indicatoarele, marcajele si legile aferente ordonatei de urgenta si regulamentului, poti prinde din mers si trucuri foarte bune care sa te ajute odata ce vei da proba practica, adica traseul.

Ai permis, ai masina, dar ai si asigurare auto?

Pe baza chestionarelor si a explicatiilor profesorului de legislatie, orice persoana isi doreste sa intre in posesia permisului de categoria B, invata unde si cand trebuie sa aplice regulile de circulatie, pe baza unor variante, care acumulate duc la punctajul final care nu trebuie sa fie mai mic de 22 de puncte din 26.

Acesti cursanti vor da, mai intai de toate, dupa ce vor fi mers la toate orele de legislatie, o proba pe calculator, adica sala, care consta in evaluarea unui chestionar in mod corect, ajungand la un punctaj de pana in 26 de puncte, avand voie sa greseasca doar 4 dintre intrebari. Dupa sala, si in urma orelor de condus alaturi de instructorul scolii de soferi pentru care s-a optat, elevul va fi programat si la oras, adica la efectuarea probei practice, pe traseu, alaturi de un examinator si un martor, care va asista la testul in sine.

In fine, odata ce examenul a fost luat si cursantul este acum in posesia carnetului de conducere, odata cu achizitionarea unei masini, trebuie avuta in vedere obligatoriu si o polita de rca mai ieftin, care sa acopere plata daunelor in cazul unei intamplari nedorite in trafic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *