caine

Cainii sunt descrisi ca cei mai buni prieteni ai omului, deoarece reusesc sa se apropie cel mai bine de fiinta umana. Acestia au o abilitate incredibila de a invata in cel mai rapid mod comenzi noi, iar acest lucru ii face sa fie animale de companie perfecte pentru oameni.

 Inteligenta este una din cele mai mari caracteristici ale cainilor

Rasa de caini Beagle este una din cele mai iubite rase de caini, din cauza comportamentului iubitor de care dau dovada, fiind foarte energici si jucausi. Acestia sunt foarte usor de intretinut din cauza lungimii parului de mici dimensiuni. Cainii din rasa Beagle isi gasesc un singur stapan caruia ii ramane fidel, dar se simte bine si in cadrul unui grup de oameni mai mare.

Ciobanescul German -German Shepherd- este cel mai cunoscut caine din lume din cauza inteligentei sale, fiind un caine bun pentru paza si protectie dar si pentru alte activitati, din cauza calitatilor exceptionale de care da dovda. Ciobanescul german este un caine echilibrat, inteligent, devotat fata de stapanul sau, fiind caracterizat de un temperament puternic, insa care se poate adapta foarte usor oricaror situatii.

Australian Cattle Dog- se ocupa de turmele de animale, iar printre calitatile sale se numara inteligenta, vigilenta extraordinara si loialitatea incredibila fata de stapanul sau. Aceasta rasa de caini este foarte agila si puternica, insa partea cea mai proasta este ca se plictiseste foarte repede. Pentru ca are un nivel foarte mare de energie, cainele australian are nevoie de foarte multa miscare si dresaj.

Rottweiler- este un caine de origine germana, iar astazi este folosit de autoritati si politie pe post de caine de paza, fiind un caine care se caracterizeaza prin curaj si loialitate. Cu toate ca este calm cu stapanul sau, rottweiler-ul poate fi destul de precaut cu strainii, iar in acest sens este nevoie de cateva ore in plus la dresajul sau.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *