om de afaceriom de afaceri

Parca desprinse dintr-o poveste, dintr-un film plecarile si toate zborurile oamenilor de afaceri sunt planuri frecvente. De ce calatoresc acestia atat de mult? Un prim factor care sa determine un astfel de obicei este strict legat de mediul de afaceri caci avem o deschidere si dincolo de granite si mai cu seama ca se pot extinde afaceri. Deci in interes de serviciu chiar si numai pentru o cina selecta intre parteneri este de preferat sa se realizeze si acea intalnire chiar daca se impune o calatorie cine stie unde. Un om de afaceri este un om influent si potent.

Dincolo de acest aspect calatoriile oamenilor de afaceri sunt de asemenea si cele in stil personal. Ca orice alta categorie de persoane si ei au nevoie de pauze de la munca, de relaxare, de calatorii care sa ii desprinda total de lumea grijilor. Asa se face ca prefera cel mai adesea locatii exotice. Asa cum marturisesc unii iata cateva motive pentru a calatori:

  • Isi potolesc setea de adrenalina. Asta ar putea tine de fiecare persoana in parte si de caracterul acesteia insa nu in ultimul rand tine de faptul ca un om de afaceri este de cele mai multe ori un personaj care risca destul de mult. Multumirea completa vine si din aventura ce si-o doreste si in plan personal.
  • Din pasiune. Au o placere siun bun gust pentru arta sub  orice forma si atunci isi cauta ca punct de interes ceva si peste granite. Unde ar mai fi farmecul daca s-ar limita la o singura locatie?

Si poate ca nici nu au nevoie de motive ci doar de o pauza de la orice din cand in cand. Sa nu uitam sa punem la socoteala si faptul ca sunt potenti financiar si isi exploreaza optiunile din acest punct de vedere.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *