2K_Borderlands_Pre-Sequel_AthenaCombatIndustria incearca acum sa sprijine doua generatii de console in acelasi timp, ceea ce inseamna ca publisherii de jocuri trebuie sa se decida care este cel mai sigur pariu pentru urmatoarele pariuri. Unele companii produc acelasi continut atat pentru consolele last-gen, cat si pentru cele next-gen, in timp ce altele se concentreza pentru a produce o experienta impotriva specificatiilor next-gen.

In cazul lui Borderlands : The Pre-sequel, va ramane pe Playstation 3, Xbox 360 si PC. De ce? Mai mult fiindca producatorii de la Gearbox vor sa lanseze jocuri pe platforme pe care clienti ilor deja le au.

Presedintele companiei Gerabox, Randy Pitchford spune ca este mai mult despre faptul ca, cel mai mare client pentru Borderlands : The Pre-Sequel este o persoana care iubeste Borderlands, si 100% din acei clienti sunt pe platformele pe care ei lanseaza jocul. Acesta mai sustine ca sunt mai multi oameni care au cumparat Borderlands 2, decat oameni care detin unitati de Xbox One si Playstation 4. Intre timp, exista 150 de milioane de unitati de Playstation 3 si Xbox 360 instalate.

Pitchford spune ca acest lucru este destul de dificil, fiindca el este un gamer hardcore si are toate lucrurile noi imediat ce apar, cu totii suntem nerabdatori dupa continut nou, insa el vrea sa le aminteasca fanilor ca nu-i vor lasa in urma pe cei care nu au platformele noi.

Asa ca intrebarea devine, de ce sa nu faci intotdeauna o versiune next-gen in fata celei last-gen ? Pitchford a explicat ca au decis sa ia intreaga cantitate de oameni care au fost dedicati jocului, si sa faca jocul mai bun, decat sa puna acei oameni sa piarda timp cu tehnologia, de asemenea este si o investitie destul de mare pentru a ajunge pe platformele next-gen.

Pitchford este destul de sigur ca oamenii care si-au achizitionat noile platforme, in mod sigur nu le-au aruncat pe cele vechi inca.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *