Blog10Blog10

Muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Nu stiu sa cant cu vocea, nu stiu sa cand la chitara, nici macar la muzicuta, insa imi place la nebunie sa o ascult si sa aflu povestile din spatele compozitiilor, sa o analizez. De exemplu, stiati ca Dolly Parton a scris piesa „Jolene” fiind inspirata de un fapt real, sotul ei aratandu-se brusc interesat sa aiba treaba la banca, dupa ce fusese angajata o tinerica? Sau ca Madonna a scris hit-ul „Into the Groove”, privind de la balcon un tanar portorican, cu care voia sa iasa la o intalnire? Astfel de povesti pot sa faca un cantec sa-ti placa si mai mult.

Si exact astfel de povesti am gasit pe worldishouse.blogspot.com. Spre deosebire de alte situri web despre muzica si vedete, care prezinta mai mult barfe, zvonuri si poze facute de paparazzi, decat stiri in adevaratul sens al cuvantului, un clasament interesant ori analiza unor artisti, piese etc.

Mi-a placut foarte mult cel mai recent articol postat, in care vorbea despre cum Madonna si Janet Jackson sunt discriminate de radiouri si televiziuni, care refuza sa le difuzeze noile lansari pentru simplul fapt ca nu mai au 20 de ani, desi piesele suna contemporan si au fost apreciate de catre criticii de specialitate.

Pe blog am mai gasit un clasament al celor mai bune clipuri ale lui Kylie Minogue, cele mai bune comeback-uri din istoria muzicii, piese care au fost furate de alti artisti sau cantece care au fost difuzate de prea multe ori, fiind genul de articole pe care nu le vezi foarte des in mass media romaneasca.

Nici stirile nu lipsesc, blogul vorbind despre noua piesa a Andrei si a Lanei del Rey, noul clip al Rihannai, de noul album lansat de trupa Florence and the Machine sau de incidentul cu gogoasa cu Ariana Grande.

De departe, blogul meu muzical preferat, dintre cele pe care le-am vazut pana acum.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *