programare la salon cu stailer in bacau

Stailer continuă să se extindă. Platforma care aduce digitalizarea programărilor la salon la un alt nivel este tot mai populară. Și înțelegem de ce! Vine la pachet cu numeroase avantaje. Iar de curând și Bacău a fost trecut pe lista orașelor în care Stailer să funcționeze. 

Cu Stailer este mai ușor să cauți un salon 

Te vei gândi că este de ajuns să faci o căutare online pentru a găsi un salon din orașul tău sau poate chiar unul cât mai aproape de tine. Dacă ești în căutarea unor saloane de cosmetica masculina in Bacau și dintre acestea dorești să triezi pe cele care sunt disponibile pentru tine într-o zi anume cam ai de pierdut câteva ore bune. Să suni de la salon la salon și să repeți povestea cu programarea dorită într-o anumită zi, la o anumită oră, însumează poate și o zi întreagă. Unii nu răspund, alții aplică tarife prea mari pentru bugetul tău sau au disponibil loc liber abia peste 3 săptămâni. 

Uită de toate aceste inconveniente și apelează la Stailer. Este platforma ce te ajută să cauți, să găsești salonul ce corespunde criteriilor tale. Din această platformă ai posibilitatea de a compara saloanele și serviciile acestora, de a alege rapid și eficient unde să te programezi. Cât despre programarea în sine, aceasta o vei putea face oricând, în orice moment din zi sau din noapte. Ai informatii suplimentare aici.

Stailer este prezent în 13 orașe ale țării 

Până acum această platformă se pare că a reușit să se extindă în 13 orașe ale țării, printre care și Bacău recent. Asta dovedește clar cât de mult a crescut popularitatea sa. Există acum și aplicație dedicată, ce poate fi descărcată gratuit și ușor de instalat. 

În browser cei care accesează Stailer pot utiliza platforma chiar și fără cont. Nu sunt condiționați de asta, accesul este gratuit în orice caz. Însă, crearea unui cont vine la pachet cu multiple avantaje. Spre exemplu, utilizatorii pot avea mereu la îndemână acces la o agendă virtuală a programărilor sau pot seta remindere pentru acestea. Totul gratuit și nelimitat. 

Stailer, mania lui și a ei

Observăm în ultimii ani că saloanele au devenit nișate și au servicii speciale dedicate publicului feminin sau exclusiv celui masculin. Așadar aproape că în egală măsură atât ea, cât și el are lunar vizite la salon. Un tool precum Stailer va fi mană cerească. 

  • Timp mai scurt de căutat. Nu pierde timpul online căutând, ci mergi la sigur. 
  • Salvează energia pentru altceva. Cum ar fi următoarea ta schimbare de look. 
  • Nu trebuie să suni. Nici măcar pentru confirmare nu este necesar să dai telefoane. 

Iar acestea nu sunt singurele avantaje pe care le ai. Stailer îți permite să scurtezi drumul până la stabilirea orei și datei pentru a merge la salon. Știi din timp cât va dura un serviciu prestat, cât va costa, unde este salonul și cum arată și mai ai la îndemână și zeci de recenzii, reale, ale celor care au mai fost în acea locație. 

Ce zici, ai încerca să îți setezi o programare prin Stailer?! 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *