modele

HeyluxNu multa lume are norocul de a fi considerata un star din industria modei sau a filmului. Binenteles, exista multe persoane de gen feminin sau masculin care si-ar dorit sa ajunga in showbiz, sa fie niste adevarate staruri de film sau pe scenele teatrelor internationale. Insa pentru asta e nevoie de talent, dedicare, pasiune, dar mai ales multa munca si studii intense in cadrul institutiilor cu renume din acest domeniu. Hey, dar am o veste pentru tine: Heylux.ro!

Ca sa devii model sau actrita in fata ecranelor nu trebuie sa faci toate aceste lucruri si, cel putin, nu trebuie sa iti ia atat de mult timp ca sa devii ce iti doresti. Heylux.ro iti ofera aceasta sansa minunata de a-ti indeplini dorintele de a sclipi in fata camerei si de a fi venerata si admirata de multa lume, in special de publicul masculin, in acest caz.

Heylux.ro este un studio de videochat din Iasi care isi ridica fetele ce lucreaza aici la rang de modele si de actrite, iar plata ce le-o ofera este de cele mai multe ori foarte apropiata de cea a celebritatilor de la Hollywood. Munca aici se poate compara in mare parte cu cea a modelelor din Romania sau din afara – ma refer la modelele si fotomodelele care pozeaza pentru diverse publicatii si reclame pentru branduri celebre.

In ceea ce priveste jobul de model la videochat, asemHeylux Iasianarea cu jobul de fotomodel este izbitoare. Ambele categorii de modele sunt fotografiate periodic si le sunt create portofolii cu poze si filmari de lux, profesioniste si care le afiseaza exact asa cum sunt ele: drept niste fete frumoase, aranjate, cochete, imbracate in lucruri scumpe si foarte accesorizate.

Pe langa acest aspect, ambele tipuri de modele sunt aranjate inainte de a fi fotografiate si de a-si exercita meseria in parte. Modelele de la videochat sunt coafate si aranjate, dar si indrumate inainte de a intra in tura de munca. In functie de programul pe care si l-au ales la studio, modelele sau fotomodelele pentru reclame si publicatii din reviste si de pe internet sunt dichisite si cosmetizate inainte de a intra la sedintele foto pentru diverse produse sau inainte de a filma pentru anumite reclame, inainte de a urca pe podium ori pe scena in cadrul diverselor evenimente de fashion.

Heylux.ro ofera ocazia fetelor frumoase, naturale si dezinvolte sa ajunga in fata camerelor asa cum si-au dorit, sa ajunga adevarate staruri care sunt filmate, fotografiate si aranjate mereu, dar care sunt mai presus de toate admirate de multa lume. De fapt, se intampla exact ca in cazul actritelor si modelelor din America si de pemodele plan international; fetele sunt admirate nu doar pentru jobul pe care il au, insa de asemenea acest lucru se intampla si pentru ca arata atat de bine in viata reala si sunt chiar invidiate pentru acest lucru – fix ca starurile mari.

De ce sa nu optam si pentru aceasta varianta de job daca ne dorim sa fim apreciate si sa putem mai apoi sa ne permitem sa ne facem diverse capricii la care altfel nu aveam acces? Heylux.ro este o solutie.

De admin

9 comentarii la „Actritele si modelele de la Heylux.ro”
  1. Idea de a face videochat imi surade. Am terminat cu examenele si sa putea sa ma koncentrez pe asa keva.

  2. Da kiar asea. Heylux ar putea sa ma ajute in viata. Macar sa inkep sa lucrez keva, apoi mai vad

  3. Din ce am auzit, se castioga bine aici, la Heylux. Ferice de voi, fetelor!

  4. Eu sunt model in videochat. Nuj exact cum este la Heylux, da din ce spuneti, suna bine. Eo sunt model tot in Is.

  5. Heylux ne face modele. Am dorit mereu sa fiu ceva mai mult in viata,. da nu puteam sa ajung asa oricum. Plus ca am si o varsta

Comentariile sunt închise.