stailer

Nu există limită cu privire la numărul de programări pe care le poți face pentru saloanele de beauty. Asta pentru că Stailer este aplicația și platforma care îți permit să te programezi la saloanele de beauty online, pentru orice serviciu ai nevoie, în orice zi și la ora la care poți merge. 

Astfel că poți face pentru o săptămână 1, 2, 3 sau oricâte programări ai nevoie. Serviciile de care poți beneficia la salon sunt multe și timpul într-o singură zi este scurt. Astfel că poți merge în zile diferite pentru serviciile de cosmetică, mai apoi pentru cele de hairstyling, manichiură și așa mai departe. Cu privire la servicii detalii extra vezi aici. Cum te poți programa și tu cu ajutorul Stailer citește în continuarea acestui articol.

Te programezi în 5 minute pentru toate serviciile de care ai nevoie

Dacă ai nevoie de o programare la salon tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma Stailer. Incearca si aplicatia Stailer, numai că trebuie să creezi un cont pentru a o putea folosi, dar poți face asta foarte simplu prin asocierea contului de Facebook. 

Chiar pe prima pagină vei vedea lista cu servicii dintre care poți alege. Alături de servicii vei avea de ales și genul, data, ora, orașul și eventual salonul sau stilistul – dacă vrei să mergi la cineva anume. 

Pagina va genera mai apoi lista cu disponibilități dintre care vei putea alege. Pentru fiecare stilist vei vedea toate informațiile care te interesează precum:

  • Prețul pentru serviciul respectiv: astfel nu vei avea o surpriză la final și vei descoperi că este mult mai scump decât te așteptai.
  • Locația și salonul: poți să îți faci o părere despre un loc în funcție de cum arată acesta. Cu siguranță stiliștii profesioniști lucrează în medii plăcute, cât mai aranjate și aspectuoase, deci vei ști ce să cauți. Locația te poate ajuta să vezi cât de departe este de tine și dacă ai cum să ajungi la salonul respectiv, fără prea multe bătăi de cap.
  • Timpul de lucru: poate ești o persoană mai mereu grăbită și fără prea mult timp de pierdut. Motiv pentru care această informație îți va fi de ajutor și poate fi criteriul în funcție de care alegi la cine vei merge.

După ce alegi unde vrei să mergi realizezi programarea și mergi la salon exact atunci când îți dorești, când poți ajunge sau când ai nevoie. Te bucuri oricând de schimbările cu privire la aspectul fizic care sunt ca un boost de energie. 

Avantajele utilizării Stailer

Dacă utilizezi Stailer și te programezi online la saloanele de beauty ai parte de mai multe avantaje precum: 

-setarea unui reminder care îți amintește când și unde trebuie să mergi la salon;

-lista completă cu stiliștii disponibili pentru ora și data la care ai nevoie să mergi la salon;

-toate informațiile la îndemână;

-programare în doar câteva minute.

De toate aceste avantaje, alături de multe altele poți beneficia și tu dacă utilizezi Stailer. Alege noile moduri de programare la salon, alege eficiența și simplificarea lucrurilor. Stailer – agenda ta personală și gratuită pentru programări la salon!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *